All erfaring betyr noe

Alle opplever en tid med store endringer i alle aspekter av livet, ikke bare på jobben. Dessverre er ikke strategiene og ferdighetene som gjorde bedriftene våre vellykkede tidligere, de samme som vil ta oss videre nå. Alt dette utgjør en arbeidsstyrke under økt stress og det nærmer seg utbrenthet. Medarbeidere trenger effektive og inspirerende ledere for å fjerne hindringer og hjelpe dem med å koble sammen hvordan deres arbeid i hverdagen forholder seg til virksomhetens mål. Hos Blanchard forstår vi utfordringene lederene dine står overfor, og har jobbet for å forstå tankesett og ferdigheter som er avgjørende for deres suksess i over 40 år. Vi har erfaringen og den innovative tilnærmingen som kreves for å gi ledere mulighet til å bygge dypere relasjoner – med folk, arbeid og selskap – noe som gjør hver dag inspirerende, motiverende og meningsfull for alle.

Se alle våre program for ledertrening

Se her

Forskningsbasert innhold

Våre løsninger er basert på streng akademisk forskning og har blitt testet i tusenvis av workshops og foredlet for å møte behovene til dagens ledere.

Enkle, kraftfulle modeller

Modellene våre er enkle å lære, huske, sette ut i livet og dele. De er laget av ledende eksperter i bransjen.

Interaktive læringsopplevelser

Vi gjør læringen til minneverdige, multimodale og personlige opplevelser som utfolder seg over tid for å engasjere elevene.

Service Icon
Service Icon

Om lederutvikling

Ledelse er ikke bare en posisjon, det er en handling som krever sterk selvbevissthet og evnen til å motivere og påvirke andre til å nå felles mål. Hos Blanchard tror vi på å utvikle ledere som kan skape resultater gjennom andre, og det starter med å vite hvem du er som leder.

Vi jobber tett med våre oppdragsgivere for å forstå deres utfordringer og målsettinger, og skreddersyr lederutviklingsprogrammer som passer deres behov og kultur. Våre dyktige fagfolk fasiliterer praksisnære programmer som gir deltakerne kunnskap, refleksjon og trening på ferdigheter som er relevante for deres hverdag.

Vi har flere kartleggingsverktøy som gir oss innsikt i deltakernes styrker og utviklingsområder, og som vi bruker til å tilpasse programmene enda bedre. Vi tilbyr personlig lederveiledning og digital lederutvikling gjennom BlanchardExchange, vår digitale plattform, slik at deltakerne kan lære og utvikle seg uavhengig av tid og sted.Enten det er behov for å møte endringer og om stilling, skape en felles kultur, eller utvikle nye ledere, så er lederutvikling et suksesskriterium for enhver virksomhet som ønsker å være konkurransedyktig.

Om lederveiledning / Coaching

Lederveiledning er en kraftfull måte å utvikle og styrke ledere på. Det gir lederne en strukturert og målrettet prosess som tar ut deres fulle potensial og styrker deres rolle i organisasjonen. Med fokus på utviklingsbehov og lederens egen opplevelse av ansvar og handlingsrom, tilrettelegger Blanchard en veiledning som er skreddersydd for å møte deres behov.

Gjennom en evalueringsprosess identifiserer coachen og lederen tema og mål for veiledningen, slik at de kan sikre en målorientert og effektiv prosess.Veiledningen kan gis som en selvstendig løsning eller som et supplement til et lederutviklingsprogram, og kan strekke seg over en periode på 3-6 måneder og 5-10 timer.

Blanchard tilbyr en rekke tema for coaching og veiledning, inkludert håndtering av endringsprosesser, konfliktsituasjoner, stressmestring, teamledelse, og mer.Med personlig lederveiledning, digital lederutvikling gjennom Blanchard Exchange, og hybride løsninger som kombinerer personlig veiledning og nettbasert læring, har Blanchard det som trengs for å styrke din lederskapsrolle og bidra til økt suksess i din organisasjon. Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med ledertrening i dag!
Service Icon

KOntakt oss

Inspirerte ledere

Gi lederne dine den kompetansen de trenger for å inspirere sine medarbeidere og øke prestasjonene.
Form User Icon
Form Email Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.