GI DINE NYE LEDERE

den BESTE STARTEN

60% AV NYE LEDERE MISLYKKES

Flere tusen medarbeidere blir forfremmet til ledere hvert år, og endringen fra å være en suksessfull medarbeider til en suksessfull leder er vanskelig og krever en helt annen verktøykasse. I tillegg skal man i mange tilfeller lede tidligere kollegaer. Vårt en-dags program Kommunikasjon i ledelse øker suksessraten til dine nye ledere ved å gi dem den treningen og de ferdighetene de trenger for en myk overgang.

Blant nye ledere har 60% dårlige resultater i løpet av de to første årene. De som overlever utvikler DÅRLIGE VANER som henger ved dem videre i karrieren.*

85% av nye ledere får ingen trening før de går inn i den nye rollen som leder.*

Er dine nye ledere klare for å lede?

EN GOD START GJØR HELE FORSKJELLEN

Førstegangs ledere som får de riktige verktøyene og treningen fra starten av, vil være bedre rustet ti lå bli effektive ledere som kan skape engasjerte og produktive medarbeidere, noe som igjen gir bedre resultater for din virksomhet.

FÅ RASKERE FREMGANG

Trening hjelper ledere å få en mykere og mer suksessfull overgang, samt at de får mer selvtillit i den nye rollen.

SKAPE HØY-PRESTASJONS TEAM

Trente ledere vet hvordan de skal støtte, motivere og styrke medlemmene for å skape prestasjon og resultater.

UTVIKLE FREMTIDENS LEDERE

Trente nye ledere utvikler positive og effektive lederstiler og ferdigheter fra starten, som vil tjene dem hele karrieren deres.

Forbered dine nye leder FOR SUKSESS

Du ønsker suksess for din nye leder, og vi kan hjelpe deg med den riktige starten med vårt Kommunikasjon i ledelse treningsprogram.

Kommunikasjon i ledelse kapitaliserer på den bestselgende bokens påviste hemmeligheter, The New One Minute Manager®, introdusere tankegangen, kjernesamtalene og kommunikasjonsferdighetene vil nye ledere raskt måtte oppnå suksess i sin nye rolle og bygge positive relasjoner med sine medarbeidere.

Vil dere lære mer?

Klar for å komme i gang?

Vårt Kommunikasjon i ledelse kurs vil lære dine ledere verktøyene og ferdighetene de trenger for å lede medarbeiderne effektivt.

*Corporate Executive Board; First Time Manager Survey, The Ken Blanchard Companies, 2015.