TRENING FOR

Å MØTE BEHOVENE DINE

VEIEN FOR Å SKAPE
VERDENS BESTE LEDERE

Vår beviste ledertreningsprosess viser hvordan vi arbeider med deg for å lytte, planlegge, handle og evaluere et suksessfullt læring engasjement. Du forteller oss om de største lederutfordringene dine så utarbeider vi et design for strategi og treningsprogram som vil gi suksess på disse områdene. Vi hjelper deg på hvert steg på veien.

Manager Path
Manager Tablet
Manager Path Mobile

Din treningsløsning LEVERT

Våre innovative lederutviklingsprogrammer er basert på mange år med atferdsforskning kombinert med førstehåndserfaring for å skape fleksible erfaringer som vil forandre lederne og organisasjonen. De har allerede trent opp millioner av ledere—nå er det tid for å trene opp dine.

Identifying on-site training needs | Ken Blanchard
BEDRIFTSINTERNE KURS

Med hundrevis av instruktører over hele verden, kan vi levere informasjonspakkede, engasjerende og inspirererende treningsprogram som vil løse utfordringene du har med ledelse og umiddelbart gi bedre resultater.

Training for Trainers training needs assessment | Ken Blanchard
OPPLÆRING AV INSTRUKTØRER (T4T)

Vårt opplæringsprogram for instruktører lar deg lære og øve på Blanchards programmer slik at du kan komme tilbake til virksomheten din og levere programmene med suksess. Vi tilbyr både bedriftsinternt, som er nyttig for å trene mange instruktører i en organisasjon, og åpne kurs for opplæring av instruktører for SLII opplevelsen.

Virtual training leadership development plan | Ken Blanchard
VIRTUELL TRENING

Våre ekspertinstuktører har mulighet for å levere live virituelle treningstimer som gjør at lederne og medarbeiderne dine får tilgang til innhold i verdensklasse rett til skrivebordet. Vi kan også implimentere en blandet løsning som kombinerer klasserom og virituell trening for å minimere reisebudsjettet deres.

Training needs assessment for custom designed leadership training
TILPASSET DESIGN

Vi kan tilpasse våre læringsløsninger spesielt til din bedrift eller industri, enten det betyr å justere programdesignen, skape spesifikke treningsmateriell eller endre leveringsmetoden for å sikre at den er så relevant og effektiv som mulig.

Evaluating leadership development programs with public workshops
ÅPNE KURS

Våre åpne kurs gir en verdifull mulighet for individuell eller for medarbeidere som jobber i virtuelle team til å delta i Blanchard ledertreningsprogrammer. Du kan også bruke de åpne kursene til en forhåndsvisning av kurset før det lanseres for større treningsinniativ for virksomheten.

Get inspired identifying your training needs with keynote speakers
FOREDRAG

Våre instruktører kan levere energiske og opplysende foredrag og presentasjoner. Vi setter pris på mulighetene for å diskutere hvordan vi kan hjelpe med å drive frem din organisasjon.

Kontakt oss for å lære hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med behovenen dere har for lederutvikling og ledertrening.
VIL DU SNAKKE MED NOEN? RING OSS 23 65 39 39.