KOMMENDE Arrangementer og KURS

SLII Image
VIRTUELT ELLER KLASSEEROM
SLII®.

SLII®. er verdens mest underviste ledelsesmodell. Det er basert på en modell som lærer en å bruke den riktige ledelsesstilen i forhold til medarbeideren og situasjonen. SLII®. Opplevelsen bruker nyskapende teknikker som gjør at en lærer seg SLII®. raskere, dypere og mer effektivt. I dette programmet vil du lære deg et nytt språk for ditt lederskap som vil hjelpe deg å øke kvaliteten og kvantiteten på de samtalene som du har med dine medarbeidere, øke utviklingen og ytelsen deres samt gjøre dem mer selvstendige. Å bli en situasjonsbestemt leder vil gjøre deg til en god samarbeidspartner til dem du ledere samt å gi dem det de trenger. Programmet er delt opp i 5 virtuelle økter på 2 timer, eller over 2 dager i klasserom.

Se dato og tidspunkt under påmelding. kr. 16.990,-

Kampanjepris på fysiske kurs i april og mai, Stavanger, Oslo, Bergen og Kristiansand. kr. 8.495,-

Virtuelt Image
VIRTUELT
Lede virtuelt™

Programmet Lede virtuelt™ er et virtuelt instruktørledet program som går over tre 2-timers økter. De virtuelle øktene gir deltakerne en meget engasjerende opplevelse som inkluderer instruksjon, tilbakemeldinger, refleksjons- og gruppeoppgaver og trene på disse nye ferdighetene i en trygg treningssetting. Programmet er delt opp i 3 virtuelle økter på 2 timer.

Se dato og tidspunkt under påmelding. kr. 7.990,-

Virtuelt
VIRTUELT ELLER KLASSEROM
Kommunikasjon i ledelse

Programmet Kommunikasjon i ledelse bygger på de gjennomtestede hemmelighetene i Ken Blanchards bok The New One Minute Manager og introduserer samtalene og ferdighetene som nye ledere trenger for å raskt oppnå suksess samt bygge positive relasjoner med teamene sine. Programmet er delt opp i 3 virtuelle økter på 2 timer eller over 1 dag i klasserom.

Se dato og tidspunkt under påmelding. kr. 7.990,-