GODE LEDERE

Leder GODE VIRKSOMHETER

Fordi alle fortjener en god LEDER

Ekspertisen til dine ledere påvirker alle aspekter ved din virksomhet: Medarbeider engasjement, produktivitet, omsetning og resultat. God ledelse skjer som regel ikke av seg selv. Ledere er ikke født til å vite hvordan de skal støtte, utvikle og motivere deres ansatte.

Hos The Ken Blanchard Companies tror vi på at alle fortjener å arbeide med gode ledere. Vi er en ledertrenings- og utvikligsbedrift med over 35 år med erfaring med å trene millioner av verdens beste ledere som vet hvordan de skal trekke frem det beste hos sine medarbeidere, skape en god arbeidsplass og levere resultater på bunnlinjen.

Hvorfor blanchard?

Vårt oppdrag er å få bra ting til å skje for våre klienter. På hvert nivå i vår organisasjon går vi langt og lengre for å overgå våre klienters forventninger.

 • Kursinnhold bevist med forskning og testet over tid
  Med to av verdens mest brukte rammer for ledelse, SLII og The One Minute Manager, sammen med tankelederskap innen tillit, motivasjon, endring og kundeservice, har vårt innhold blitt påvist igjen og igjen for å levere verdifull avkastning for investeringen din.
 • Enkle og robuste modeller
  Støttet av mange års forskning og erfaring, tilbyr våre lederrtreningsprogrammer enkle modeller og robuste sannheter som er enkle å forstå, lett å huske og enkle å anvende umiddelbart.
 • Et fokus på ledere
  Ledere er kjernen i bedriften din. Vår ledertrening kan hjelpe dem til å være effektive operasjonelle ledere, mens de fremmer en god arbeidsplassopplevelse for sine ansatte.
 • Bredde og dybde av erfaring
  Vårt team av tankeledere og eksperter leverer relevant lederutviklingstrening for å hjelpe bedrifter med å bygge en arbeidsstyrke som er lidenskapelig og produktiv, og produserer resultater.
Arbeid sammen med oss

Møt vårt talentfulle Team

Vårt team er dedikert til å levere ledertreningssprogrammer som går utover kundenes forventninger til å hjelpe dem med å nå sine mål.

Geir
Geir Joa Håland
Daglig leder
Geir Joa Håland har lang kommersiell erfaring innen kurs og kompetanse og har hatt flere lederroller i ulike selskaper. Har flere år på høyskole innen ledelse, HMS og medisin. Har også mange års erfaring fra Sjøforsvaret og Tollvesenet.
Team photo 2
Pål Lillebø
Instruktør
Pål Lillebø er Siviløkonom fra NHH og Masterfag i HMS ledelse. Han har lang ledererfaring, og vært kursholder innen HMS og Ledelse nærmere 20 år. Lang erfaring med kundekontakt og oppfølging.
Team photo 3
Rune Haugen
Instruktør
Rune Haugen er frofatter, foredragsholder og prosessveileder. Medforfatter av boken Helsefremmende Lederskap- slik leder de beste (Gyldendal 2010). 10 år med lederutviklingsprogram, kurs og inspirasjonsforedrag for tusentalls ledere og medarbeidere.
Team photo 4
Ken Ditlefsen
Møtebooker
Ken Ditlefsen har kompetanse i fra salg og idrett. Jobbet 10 år i Bisnode Norge.