MØT KEN BLANCHARD

Medgrunnlegger og spirituell styrmann

Få mennesker har påvirket daglig ledelsen av mennesker og virksomheter mer enn Ken Blanchard. En fremtredende, ettertraktet forfatter, foredragsholder og forretningskonsulent, Dr. Blanchard respekteres for sin levetid av banebrytende forskning og tankelederskap som har påvirket daglig ledelse og ledelsen av mennesker og virksomheter over hele verden.

Med en lidenskap for å gjøre alle ledere til tjenende ledere, deler Ken Blanchard sin innsiktsfulle og kraftige budskap med publikum over hele verden gjennom taler, konsulenttjenester og bestselgende bøker. Når Ken snakker, snakker han fra hjertet med varme og humor. Uansett hvor stort publikum er, kan han kommunisere med hver enkelt person som om de to var alene og snakket en til en. Ken er en sofistikert historieforteller som har en evne til å gjøre det tilsynelatende komplekse enkelt å forstå.

Kens påvirkning som forfatter strekker seg langt. Hans ikoniske 1982 klassiker, The One Minute Manager, skrevet sammen med Spencer Johnson, har solgt mer enn 13 millioner eksemplarer og ligger fremdeles på bestselgerlister. I løpet av de siste tre tiårene har han vært forfatter eller medforfatter av 60 bøker som samlet har solgt over 21 millioner eksemplarer. Hans banebrytende verk—inkludert Raving Fans, The Secret, and Leading at a Higher Level, for å nevne noen—har blitt oversatt til mer enn 42 språk. I 2005 ble Ken tatt inn i Amazons Hall of Fame som en av de topp 25 best selgende forfattere gjennom tidene.

Dr. Ken Blanchard is er medgrunnlegger og spirituell styrmann av The Ken Blanchard Companies, et internasjonalt ledertrenings og konsulent firma han og hans komne Margie Blanchard startet i San Diego, California i 1979. I tillegg til å vær en velrenomert foredragsholder, forfatter og konsulent, er Ken en styremedlem av styret ved hans alma mater, Cornell University, og han underviser også studenter i Master of Science i Executive Leadership Program ved University of San Diego.

Han ble født i New Jersey og vokste opp i New York, Ken mottok sin mastergrad fra Colgate University og hans bachelor og doktorgrad fra Cornell University.

UTMERKELSER OG ANERKJENNELSE

Ken har mottat mange utmerkelser for hans bidrag innen ledelse, lederskap og foredrag.

Inc. 100 Great Leadership Speakers leadership training award | Ken Blanchard
100 Great Leadership Speakers for Your Next Event
NSA Council of Peers Award of Excellence for leadership and manager training | Ken Blanchard
Council of Peers Award of Excellence
Management Training HRD Hall of Fame award | Ken Blanchard
HRD Hall of Fame
Toastmaster Golden Gavel Award for Leadership and Management Training | Ken Blanchard
Golden Gavel Award
Executive Leadership ISA Thought Leadership Award | Ken Blanchard
Thought Leadership Award

Videos

Ken Blanchard –
Skaper fremdeles historie
Watch Now
Ken Blanchard –
TEDx San Diego
Watch Now
Ken Blanchard –
Lederskapets synsvinkel
Watch Now

Bøker som er utgitt

Leadership Training and The New One Minute Manager book | Ken Blanchard
Excellent customer service management program book | Ken Blanchard
Trust in the Workplace book | Ken Blanchard
Gung Ho Book | Ken Blanchard
Self Leadership book | Ken Blanchard
Whale Done Book | Ken Blanchard
Self leadership and organizational management at a higher level | Ken Blanchard
One Minute Manager training book | Ken Blanchard
Besøk KenBlanchardBooks.com
for en full oversikt over Kens bøker.