Styrken av OSS

Arbeidsteam feiler 60% av tiden

Team mislykkes ofte i å oppnå sine oppgaver på grunn av flere problemer: ingen forståelse av felles formål, uklare roller, mangel av felles ansvar eller innefektivt ledelse. Vårt Teamleder kurs lærer ledere hvordan de skal Bruk riktig ledelsesstil basert på hvor teamet er utviklingsmessig for å forbedre kommunikasjonen, øke produktiviteten og lede team suksessfullt

54% medarbeidere bruker opptil 43% av dagen sin i teammøter og videre34% bruker opptil 50% av tiden i teammøter*.

Alikevel får kun 42% sjeldent, hvis i det heletatt, trening på
hvordan lede team*.

Å ha evnen til å lede produktive team er avgjørende for å utnytte styrken til individuelle teammedlemmer, adressere tverrfunksjonelle utfordringer, og få jobben gjort i ethvert selskap.

Høy-presterende team er et
konkurransefortrinn

Høy-presterende team tillater organisasjonen å utnytte flere ferdigheter, styrker, og erfaringer fra sine medarbeidere for å løse komplekse organisatoriske probleme, utføre oppgaver raskere, optimalisere beslutningstaking, øke kreativiteten og konsekvent produsere overlegne resultater.

High performing team leadership styles improve team collaboration” width=

FORBEDRE
SAMARBEIDET

Høy-presterende team samler sammen utfyllende ferdigheter, styrker og erfaringer, som resulterer i en sum som er mye større en dens individuelle del.

Adopt a team leadership model to achieve superior results | Ken Blanchard” width=

OPPNÅ OVERLEGNE
RESULTATER

Effekive team er bemyndiget og ansvarlige, konsekvent møter de målene og leverer overlegene resultater.

Situational team leadership skills can increase teamwork and innovation” width=

ØKE
INNOVASJON

Ved å jobbe sammen, deler teammedlemmer, talent og sysnpunkt for å brainstorme kreative løsninger til komplekse problemer.

Team leadership training leads to consistently high performing teams” width=

KONSEKVENT HØY
PRESTASJON

Medarbeider som har arbeidet med et sammenhengende, høyt fungerende team sprer ferdigheter og drar fordeler med samarbeid på tvers av organisasjonen din.

OPTIMALISER DIN
TEAM PRESTASJON

Vi vet at du ønsker at teamene dine skal arbeide effektivt sammen i hele organisasjonen din, og vårt Teamleder kurs kan hjelpe din virksomhet med å bygge høy-presterende team.

Teamledelse er et ferdighetsbasert og praktisk kurs designet for å tilby dine teamledere de prosessene, verktøyene og lederegenskapene de trenger for å styrke teammedlemmene, øke produktiviteten og øke suksessen for teaminitiativer.

Basert på grundig forskning om hvordan bra team og hvordan de arbeider, lærer Teamledelse dine ledere de forutsigbare stadiene av teamutvikling og teamledlese stilene de har behov for, for å bevege et team raskt og suksessfullt fremover.

Team performance process team leadership model | Ken Blanchard” class=

Vil dere lære mer?

Klar for å komme i gang?

Teamledelse vil trene dine ledere til å utvikle sine lederferdigheter de trenger for å skape, støtte og lede høy-presterende team.

*The Critical Role of Teams, The Ken Blanchard Companies